✨Ajándékozz JÓGÁT!✨ Vásárolj egyszerűen beváltható ajándék online jóga tagságot! További részletek

Általános Szerződési Feltételek

Hatályos: 2023.02.08-tól visszavonásig

Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban: ÁSZF) tartalmazza a www.annajoga.hu weboldal (a továbbiakban: Weboldal) használatának, a Weboldalon nyújtott alább felsorolt szolgáltatások (a továbbiakban együttesen: Szolgáltatás) igénybevételének, valamint a hírlevélre történő feliratkozás feltételeit.

A Weboldalt látogató személy, a Szolgáltatást igénybevevő személy, valamint a hírlevélre feliratkozó személy személyes adatainak kezeléséről az Adatkezelési Tájékoztató rendelkezik, amely a Weboldalon az „Adatkezelési tájékoztató” menüpontban érhető el.

1. A Szolgáltató adatai

Név: LUCE Studio Kft.
Székhely, levelezési cím: 6725 Szeged, Móra utca 16. tetőtér 15.

Adószám: 32370120-1-06
Cégjegyzékszám: ‭06-09-029093‬ 

E-mail: lucestudiokft@gmail.com
Telefon: +36 70 543 4041
Bankszámlaszám: 11735005-26085447

2. A Weboldal használata

2.1 A Weboldal használatával tudomásul veszed és elfogadod az alábbiakat.
A Weboldal használatához szükséges, minimális technológiai feltételek:

 • internetkapcsolat, internet böngésző;
 • a cookie-k alkalmazását lehetővé tevő beállítás (a Webooldal kizárólag az oldal működéséhez szükséges sütiket használ)

A Weboldalra látogató minden személy a Weboldal használata során köteles tartózkodni vagy megszakítani minden olyan cselekményt, amely a Weboldal megfelelő működését akadályozza.
Szolgáltató minden tőle elvárható, észszerű erőfeszítést megtesz annak érdekében, hogy biztosítsa a Weboldal biztonságos és hibáktól mentes működését.
Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül karbantartás vagy fejlesztés céljából időszakosan korlátozza a Weboldalhoz való hozzáférést.

3. Szolgáltatások, a Szolgáltatások igénybevételének feltételei

Szolgáltató a Weboldalon az alábbi szolgáltatásokat biztosítja:

3.1 Regisztráció nélkül is elérhető szolgáltatások:

 • Blogcikkek a jógáról, harmonikus életről (ingyenes)
 • Ingyenes jógavideók elérése (Anna jóga ingyenes tagság)
 • Hírlevél feliratkozás (ingyenes)
 • Kapcsolatfelvétel a Szolgáltatóval, levélírás, közvetlen kérdezési lehetőség (ingyenes)

3.2 Regisztrációval elérhető szolgáltatások:

 • Anna jóga előfizetéses tagság (online fizetés)
  1. havi
  2. éves
 • Személyre szabott fejlődési terv (Anna jóga előfizetéshez kapcsolható)
 • Termi jóga órára jelentkezés, a jelentkezés kezelése (fizetés a helyszínen, online fizetés nem biztosított)
 • Szolgáltató által szervezett eseményekre történő jelentkezés, a jelentkezés kezelése (fizetés a helyszínen, online fizetés nem biztosított)

A Weboldalon megjelenített árak az általános forgalmi adót és egyéb közterheket is tartalmazó módon (bruttóban), magyar forintban (HUF) van feltüntetve.

A fizetős Szolgáltatásokat kizárólag cselekvőképes illetve a korlátozottan cselekvőképes személyek (14. életévét betöltött) vehetik igénybe, utóbbiak törvényes képviselőjük engedélyével regisztrálhatnak.

2.3 Szolgáltató kizárja felelősségét az esetleges sérülések bekövetkezéséért.

Kérlek vedd figyelembe, hogy az oldalon lévő jógavideókra saját felelősségedre gyakorolsz.

Az alábbi egészségügyi állapotok esetén nem szabad részt venni az online jógaórákon:

  • porckorongsérv, illetve bármilyen sérv esetében
  • ha súlyos gyulladással járó betegség van a szervezetben
  • lázas állapotban, betegség esetén
  • műtét utáni lábadozás időszakában
  • legyengült szervezetnél
  • várandósság idejében
  • közvetlenül szülés utáni időszakban (4-6 hónap)
  • extrém magas vérnyomásnál
  • szív- és érrendszeri problémák esetén
  • erős izületi gyulladás esetén, izületi betegségeknél
  • tudatmódosító szerek befolyása alatti állapotban
  • pszichiátriai kezelés alatt és diagnosztizált pszichés betegséggel

Ha a felsoroltakon kívül olyan betegséged van, amely  problémát okozhat, de nem tudod eldönteni, hogy biztonságosan gyakorolhatsz-e, akkor írj egy e-mailt a hello@annajoga.hu címre.
Ezen felül kérlek tartsd be a fokozatosság elvét!
Ha a tested nem szokta a mozgást, a kezdő videókkal kezdd a gyakorlásod és semmiképpen se terheld túl a tested.
Fájdalmat nem szeretnénk a testben létrehozni. A fájdalom határa előtt mindig állj meg, ne feszítsd bele olyan pózba a tested, amire még nem áll készen.

4. Regisztráció, a felhasználói Fiók kezelése

 • Amikor előfizetsz az online jóga videókra a rendszer készít neked egy Fiókot, amiben az előfizetésedet nyomonkövetheted, kezelheted.

Ha előfizetés nélkül szeretnéd használni az oldalt, akkor is érdemes regisztrálnod, mivel:

  • egy esetleges előfizetés során már nem kell megadnod az összes adatodat
  • értesülhetsz az akciókról
  • teljes körűen igénybe veheted a termi órákra és meghirdetett eseményekre történő bejelentkezés/lemondás kezelés funkciót

A Fiókod törlésére bármikor lehetőséged van. 

Ezt a Profil/Fiókom menüpontban a Fiók adatok szekcióban tudod elindítani.
FIGYELEM! A fiók törlése az esetleges előfizetésed azonnali megszűnését és a hozzáférésed megszűnését vonja maga után. 

Ha csak a megújuló előfizetésedet szeretnéd lemondani, akkor inkább válaszd ugyanitt a: Lemondom az előfizetésemet – megoldást. Így nem kerül többet levonásra az előfizetés összege, de a fordulónapig megmarad a hozzáférésed.

Ha a Felhasználó korábban regisztrált a Weboldalra, de elfelejtette jelszavát, lehetősége van a jelszó emlékeztető segítségét igénybe venni. („Elfelejtett jelszó”)

A Felhasználói hozzáférési adatok (így különösen a jelszó) titokban tartásáért kizárólag a Felhasználó felelős. Amennyiben a Felhasználó tudomást szerez arról, hogy a regisztráció során megadott jelszavához jogosulatlan harmadik személy hozzájuthatott vagy használatával bármilyen módon visszaél, köteles egyidejűleg értesíteni a Szolgáltatót.

Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy amennyiben egy Felhasználó a jelen ÁSZF-ben foglaltakat megszegi, a Felhasználó Szolgáltatáshoz történő hozzáférését előzetes figyelmeztetés vagy tájékoztatás nélkül végérvényesen korlátozza, regisztrációját az összes kapcsolódó adattal együtt törölje.

5. Anna jóga előfizetéses tagság, az előfizetés menete

Az Anna jóga előfizetéses tagság előfeltétele a Regisztráció (már meglévő regisztrációval való belépés vagy az előfizetési oldalon a szükséges személyes adatok beírása, ezzel automatikusan létrehozva saját regisztrált aktív Fiókodat) és az előfizetés befizetése bankkártyával. A fizetés bankkártyával lehetséges a Stripe rendkívül biztonságos internetbankos zárt rendszerén keresztül.

Havi vagy éves előfizetés közül választhatsz, amelyekkel ugyanazokat a tartalmakat éred el.

Szolgáltató vállalja, hogy a havi és éves előfizetők számára a Weboldalra minimum havonta 4 új videó kerül fel és korlátlan hozzáférés biztosít minden videóhoz az előfizetők számára az előfizetési időn belül.

Előfizetés menete:

  1. Válaszd ki havi vagy éves előfizetést szeretnél.
  2. Menj végig az egyszerű regisztrációs és fizetési folyamaton.
  3. Azonnal hozzáférést kapsz az összes videóhoz.
  4. Bármely eszközön nézheted a videókat.
  5. Az előfizetésed ideje alatt korlátlanul hozzáférsz a videókhoz.
  6. Előfizetésed a fordulónapon automatikusan meghosszabbodik, amíg le nem mondod.
  7. Az előfizetést elkezdeni pár kattintás, lemondani pedig egy kattintás a fiókodon belül.

Havi vagy éves rendszerességű előfizetés fog elindulni a fizetéssel, ami minden fordulónapon automatikus levonásra kerül, amíg le nem mondod a Szolgáltatást. (Az előfizetést viszont bármikor le lehet mondani.)

Fordulónap: Az előfizetés napjától számított minden hónap azonos napján van a fordulónapod, amikor automatikusan megújul az előfizetésed mindaddig, amíg le nem mondod.

Jelenleg kizárólag online bankkártyás fizetés lehetséges, a fizetés oldala automatikusan megjelenik. Az online fizetés a Stripe rendszerén keresztül történik.

Online fizetés esetén a fizetés sikerességéről  a Szolgáltató e-mail üzenetet küld az előfizetés/megrendelés részleteivel. A számlát 8 napon belül kiállítja a vásárlásról és azt a megadott email címre a Billingo számlázóprogramon keresztül továbbítja a szolgáltatást igénybevevő részére.

Amennyiben a fordulónapon nincs elegendő összeg a megadott kártyán a következő díj levonásához, az előfizetés nem szűnik meg, viszont a videók nem lesznek elérhetők az adott Felhasználó számára. Szolgáltató az előfizetés státuszánál jelzi, hogy a fizetés sikertelen volt, erről tájékoztató e-mailt is küld a Felhasználó részére további tudnivalókkal.

Az előfizetés bármikor megszüntethető. A hozzáférésed a következő fordulónapot megelőző napig megmarad, attól függetlenül, hogy a hónap mely napján mondod le a szolgáltatást.
Szolgáltató az aktuális fordulónapot és az előfizetés részleteit minden előfizető számára a saját Profil/Fiókom menüpontja alatt az Előfizetések szekcióban teszi könnyen visszakereshetővé.

Kuponkód: Időszakonként a Szolgáltató által meghirdetett időtartamban vagy darabszámban kedvezmény kuponok kerülnek kiadásra, amelynek felhasználására minden vásárló jogosult a fizetési folyamat során. A kuponkódokról a Szolgáltató a közösségi felületein és a weboldalon tájékoztat és a felhasználás tekintetében mindenkinek egyenlő feltételt biztosít.
Meglévő előfizetők számára is felhasználható a kuponkód, ha pl.: havi előfizetőként évesre vált. Ebben az esetben a tranzakció során felhasználhatja a kuponkódot a pénztárban. (kivéve, ha a kuponkód havi előfizetésekre érvényes)

Pénzvisszafizetési garancia: Ha a szolgáltatást igénybevevő személy úgy érzi a megvásárlást követően, hogy nem azt kapta, amire számított vagy valamilyen nem várt esemény miatt nem tudja tovább használni a tartalmakat, a Szolgáltató vállalja az előfizetés fennmaradt időszakára vonatkozó összeg visszafizetését. Ez az ajánlat csak az éves előfizetésre vonatkozóan vehető igénybe és a hozzáférés megszűnését vonja maga után.

6. Az Előfizetés visszaigazolás, ajánlati kötöttség

A Felhasználó által elküldött előfizetés megrendelés megérkezését a Szolgáltató késedelem nélkül, automatikus visszaigazoló e-mail útján visszaigazolja a Felhasználó részére.

E visszaigazoló e-mail Szolgáltató részéről az Előfizető által tett ajánlat elfogadásának minősül, mellyel érvényes szerződés jön létre Szolgáltató és Felhasználó között.

Felhasználó mentesül az ajánlati kötöttség alól, ha késedelem nélkül, de legkésőbb 10 percen belül nem kapja meg Szolgáltatótól az elküldött rendelésére vonatkozó visszaigazoló e-mailt.

A valóságnak meg nem felelő adatok miatt rossz e-mail címre történő visszaigazolásért Szolgáltató nem felelős.

7. Hírlevél feliratkozás

Szolgáltató hírlevelet küld a hírlevélre kifejezetten feliratkozott személyek részére.
A hírlevélre feliratkozni a Weboldalon erre a célra létrehozott űrlapon lehetséges vagy az előfizetést követően a Szolgáltató által küldött feliratkozás célú email-ben lehetséges. 
A hírlevélre feliratkozott személy korlátozás és indoklás nélkül, bármikor ingyenesen leiratkozhat a hírlevelek küldéséről.
Leiratkozásra a hírlevélben közölt leiratkozásra szolgáló linkre kattintva van lehetőség.
Ebben az esetben Szolgáltató a leiratkozott személy minden – a reklámüzenetek küldéséhez szükséges – személyes adatát törli nyilvántartásából és további reklámajánlataival nem keresi meg.

8. Jogérvényesítési lehetőségek

8.1 Panaszügyintézés helye, ideje, módja

Felhasználó a szolgáltatással vagy a Szolgáltató tevékenységével kapcsolatos kifogásait írásban az 1. pontban szereplő e-mail címen keresztül vagy postai levélben teheti meg.

Panaszt szóban személyesen vagy az 1. pontban megjelölt telefonszámon lehetséges tenni. Szolgáltató a szóbeli panaszt, amennyiben arra lehetősége van, azonnal orvosolja. Ha a szóbeli panasz azonnali orvoslására nincs lehetőség, a panasz jellegéből adódóan, vagy ha a Felhasználó a panasz kezelésével nem ért egyet, akkor a Szolgáltató a panaszról jegyzőkönyvet vesz fel. A telefonon vagy elektronikus hírközlési szolgáltatás felhasználásával közölt szóbeli panaszt a vállalkozás köteles egyedi azonosítószámmal ellátni.

Szolgáltató a jegyzőkönyv egy példányát személyesen közölt (üzlethelyiségben) szóbeli panasz esetén helyben a Felhasználónak átadni, vagy ha ez nem lehetséges, akkor az alább részletezett írásbeli panaszra vonatkozó szabályok szerint köteles eljárni.

Szolgáltató a telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési szolgáltatás felhasználásával közölt szóbeli panasz esetén a Felhasználónak legkésőbb az érdemi válasszal egyidejűleg megküldi a jegyzőkönyv másolati példányát.

Minden egyéb esetben a Szolgáltató az írásbeli panaszra vonatkozó szabályok szerint jár el.

Szolgáltató a hozzá írásban érkezett panaszt 30 napon belül érdemben megválaszolja és intézkedik annak közlése iránt.

A panasz elutasítása esetén Szolgáltató az elutasítás indokáról tájékoztatja a Felhasználót.

8.2 Egyéb jogérvényesítési lehetőségek:

Amennyiben Szolgáltató és Felhasználó között esetlegesen fennálló jogvita Szolgáltatóval való tárgyalások során nem rendeződik, a következő jogérvényesítési lehetőségek állnak nyitva Felhasználó számára:
Bírósági eljárás kezdeményezése.
Online vitarendezés

9. Felelősség

A Weboldalot bármely személy kizárólag a saját kockázatára használhatja, és elfogadja, hogy Szolgáltató nem vállal felelősséget a használat során felmerülő vagyoni és nem vagyoni károkért a szándékosan okozott, továbbá az emberi életet, testi épséget vagy egészséget megkárosító szerződésszegésért való felelősségen túlmenően.

Szolgáltató kizár minden felelősséget a Weboldal használói által tanúsított magatartásért. Felhasználó köteles gondoskodni arról, hogy a Weboldal használata során harmadik személyek jogait vagy a jogszabályokat se közvetlenül, se közvetett módon ne sértse. Felhasználó teljes mértékben és kizárólagosan felelős saját magatartásáért, Szolgáltató ilyen esetben teljes mértékben együttműködik az eljáró hatóságokkal a jogsértések felderítése végett.

A Weboldal olyan linkeket tartalmazhat, amelyek más szolgáltatók oldalaira vezetnek. E szolgáltatók adatvédelmi gyakorlatáért és más tevékenységéért Szolgáltató nem vállal felelősséget.

Szolgáltató és Felhasználó között a jelen Általános Szerződési Feltételek alapján létrejött megállapodás megszűnik, ha a Felhasználó törli a regisztrációját, vagy ha a Szolgáltató törli a Felhasználó regisztrációját.

A Szolgáltató nem vállal felelősséget a Weboldal hibájából, használhatatlanságából, rendszerhibából, nem megfelelő működésből, meghibásodásból eredő károkért.

A Szolgáltató a vonatkozó jogszabályok által megengedett mértékig kizár minden felelősséget a Weboldal használatából közvetve vagy közvetlenül eredő mindennemű kárért, hátrányért és hibáért.

A Szolgáltató nem vállal felelősséget a Weboldalt használó személy eszközének nem megfelelő védelméből származó rosszindulatú programok vagy vírusok által okozott támadások, víruskárok, adatlopás, adatvesztés vagy az adatok megváltoztatása következtében keletkező károkért.

A Szolgáltató fenntartja a jogot arra, hogy a Weboldalon megjelenő tartalmakat bármikor módosítsa, elérhetőségét megváltoztathassa, illetve a Weboldal üzemeltetését felfüggessze, vagy véglegesen megszüntesse.

10. Szellemi tulajdonvédelem

A Weboldal egésze, annak grafikus elemei (így különösen a logó, fényképek és videók), szövege és technikai megoldásai szerzői jogi védelem vagy más szellemi alkotáshoz fűződő jog alatt állnak.
Szolgáltató a szerzői jogi jogosultja a Weboldalon, valamint a Weboldalon keresztül elérhető szolgáltatások nyújtása során megjelenített valamennyi tartalomnak: bármely szerzői műnek, illetve más szellemi alkotásnak (ideértve többek közt valamennyi grafikát és egyéb anyagokat, fényképet, videót, szöveget, a Weboldal felületének elrendezését, szerkesztését, a használt szoftveres és egyéb megoldásokat, ötletet, megvalósítást).

A Weboldal tartalmának valamint egyes részeinek fizikai vagy más adathordozóra mentése vagy egyéb felhasználása a magáncélú felhasználáson túl kizárólag a Szolgáltató előzetes írásbeli engedélyével lehetséges. Ezzel kapcsolatban keresd a Szolgáltatót a hello@annajoga.hu e-mail címen.

A jelen ÁSZF-ben kifejezetten meghatározott jogokon túlmenően a regisztráció, a Weboldal használata, illetve az ÁSZF egyetlen rendelkezése sem biztosít jogot Felhasználónak a Weboldalon szereplő bármely kereskedelmi névnek vagy védjegynek bármely használatára, hasznosítására. A Weboldal rendeltetésszerű használatával járó megjelenítésen, az ehhez szükséges ideiglenes többszörözésen és a magáncélú másolatkészítésen túl e szellemi alkotások a Szolgáltató előzetes írásbeli engedélye nélkül semmilyen egyéb formában nem használhatók fel vagy hasznosíthatók.

A Szolgáltató fenntartja minden jogát szolgáltatásának minden elemére, különös tekintettel az „annajoga.hu” domain nevére, az ehhez tartozó aldomainekre, a Szolgáltató által foglalt minden más domainnévre, annak aloldalakra, valamint az internetes reklámfelületeire. Tilos minden olyan tevékenység, amely a Szolgáltató adatbázisának kilistázására, rendszerezésére, archiválására, feltörésére, forráskódjainak visszafejtésére irányul, kivéve, ha erre a Szolgáltató külön engedélyt ad.
Külön megállapodás, vagy az erre a célra szolgáló szolgáltatás igénybevétele nélkül tilos a Szolgáltató által rendelkezésre bocsátott felület, illetve keresőmotorok megkerülésével a Szolgáltató adatbázisát módosítani, lemásolni, abban új adatokat elhelyezni, vagy meglévő adatokat felülírni.

11. Az általános szerződési feltételek egyoldalú módosítása

Szolgáltató jogosult jelen Általános Szerződési Feltételeket a Felhasználók Weboldalon történő előzetes tájékoztatása mellett, egyoldalúan is módosítani. A módosított rendelkezések a hatályba lépést követően a Weboldal első használata alkalmával válnak hatályossá Felhasználóval szemben, azokat a módosítást követően leadott Rendelésekre kell alkalmazni.

12. Az ÁSZF elérhetősége

Jelen dokumentum bárki számára elérhető a Weboldalon az „ÁSZF” menüpont alatt.

Rólam

Szeretettel készítettem a tartalmakat, hogy általad a világ jobb hellyé váljon…

Légy Te a Forrás!

Kapcsolat

Copyright 2023, Anna Jóga. Minden jog fenntartva.